Ja si dukej Samanta para se të bënte hundën dhe dhëmbët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samanta Karavello është një këngëtare shumë e talentuar dhe me pamje shumë të ëmbël, të cilën natyrisht e ka përsosur me kalimin e viteve, ashtu siç kanë bërë të gjitha koleget e saj.

Në këtë foto, ajo është në provat e “Këngës Magjike”, 10 vite më parë kur nuk kishte bërë akoma ndërhyrjen në hundë dhe në dhëmbë. Tani duhet thënë se Samanta e ka bërë pamjen e saj aq të përsosur sa ç’ka edhe zërin.

Ndërkohë, në foto shihen se sa kanë ndryshuar edhe kompozitorët Kledi Bahiti dhe Darko Dimitrov, me të cilët Samanta ka bashkëpunuar vazhdimisht, duke sjellë këngë shumë të bukura.

Share.

Comments are closed.