Artikujt e fundit

Biznes

Interesante

Arabia Saudite hap klube nate ‘Hallall’

Së shpejti në Arabinë Saudite pritet të hapet një “klub nate hallall”, njoftim ky që ka shkaktuar të qeshura në internet dhe zemërim tek konservatorët. Ky…